Home >> Informatii >> Termeni si Conditii

Termeni Legali

PDF Imprimare Email


ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice, sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.


COPYRIGHT

Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea ridserv.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul ridserv.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


RISCURI SI RESPONSABILITATI

ridserv.ro va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare; va efectua livrarea produselor pe teritoriul Romaniei.


DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentative de access neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.