img_03.jpg

Usi de Garaj

PDF Imprimare Email

O usa de garaj este o investitie importanta.
Stil, culoare si starea de usa au o mare influenta asupra aspectului general al imobilui. Cand cumparati o usa de garaj ar trebui sa luati in considerare si ceea ce doriti sa obtineti. Daca serveste si ca un atelier, camera utilitara sau zona de joaca, atunci veti avea nevoie de o usa cu propietati izolatoare. In caz contrar puteti opta pe varianta fara izolatie termica.
Usile de garaj sectionale rezidentiale sunt de o performanta şi durabilitate legendara la cel mai accesibil pret. Aceste usi de garaj sunt disponibile in varianta, clasic sau modern. Natura panourilor oferă un nivel scăzut de întreţinere, finisaj care arată excelent, an după an.
Usi de garaj sectionale sunt concepute astfel incat siguranta este pe primul loc. Aceste usi respecta standardele europene de calitate si siguranta in exploatare.
Panourile usilor sunt vopsite in camp electrostatic si prezinta tratamente anticoroziune.
Panourile sunt prevazute cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelule si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata.
Materialele folosite pentru producerea usilor de garaj sectionale sunt de ea mai buna calitate, panourile de tip sandwich sunt din tabla de otel galvanizata si vopsita in capm electrostatic, sinele de culisare si accesoriile sunt din tabla de otel galvanizata, rolele de culisare sunt din otel inoxidabil.
Usile de garaj sectionale sunt solutia ideala pentru spatiile izolate termic.
Izolatia foarte buna este asigurata de panourile de 40mm grosime cu spuma poliuretanica de inalta densitate si de chederele de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri.
Optional usa de garaj poate fi echipata cu ferestre, grile de ventilatie, usa pietonala incastrata, yala blocare sau deblocator exterior pentru varianta de actionare automata.
Modelul panourilor poate fi de tip linii sau casetat, in orice culoare RAL.
Actionarea se poate face manual, foarte usor datorita sistemului de arcuri de torsiune sau electric cu motor cu telecomanda si posibilitatea actionarii manuale de urgenta.
Usa pieteonala cu care poate fi prevazuta usa sectionala permite accesul in incinta fara a fi necesara deschiderea intregii usi. Aceasta situatie este recomandata cand nu exista o alta cale de acces reducandu-se astfel consumul de energie termica.